Home

Obrtnici iz Karlovačke županije uspješni na 11. Obrtničkim sportskim igrama

Osvojene dvije medalje, zlatna i srebrna

15.5.2018.

Šezdeset obrtnica i obrtnika iz Karlovačke županije, odnosno iz svih pet udruženja obrtnika Karlovac, Duga Resa, Ogulin, Ozalj i Slunj, sudjelovalo je na 11. Obrtničkim sportskim igrama  koje su održane od 10. do 13. svibnja u Malom Lošinju.

Oko 650 sudionika  iz cijele Hrvatske, natjecalo se u sedam sportskih disciplina malom nogometu, tenisu, stolnom tenisu, kuglanju, potezanju užeta, pikadu i odbojci na pijesku.

Predstavnici Karlovačke županije natjecali su se u svim disciplinama, a izuzetno su bili uspješni u kategoriji muškog kuglanja, gdje je osvojena srebrna medalja. Ekipa je nastupila u sastavu Seljan, Alagić, Filipi, Marković, Vorkapić i Petrić. U kategoriji  ženskog stolnog  tenisa, u vrlo jakoj konkurenciji, prvo mjesto osvojila je Branka Maležić iz Udruženja obrtnika Duga Resa. Obrtnicama i obrtnicima čestitao je  predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec, predsjednik Obrtničke komore Karlovačke županije Darko Stanković  i gradonačelnica Malog Lošinja Ana Kučić, a u ime Grada Karlovca nazočio je zamjenik gradonačelnika Ivan Mrzljak. Organizator 11. Obrtničkih sportskih igara bila je Hrvatska obrtnička komora, suorganizator agencija Dubrovnik Sun, a domaćini Obrtnička komora Primorsko-goranske županije i Udruženje obrtnika Cres – Lošinj.