Nogometaši "Karlovca 1919" dočekuju momčad "Vrbovca"

Sportski vikend

VIŠE IZ RUBRIKE

    Nogometaši "Karlovca 1919" dočekuju u subotu na Stadionu "Branko Čavlović Čavlek" u četrnaestom kolu Treće hrvatske nogometne lige Središte momčad "Vrbovca". Utakmica počinje u 14 sati i 30 minuta.

    Stolnotenisačice "Aquaestila" dočekuju u subotu u Stolnoteniskom domu "Antun Tova Stipančić" u četvrtom kolu Superlige za žene ekipu "Bjelovara". Susret počinje u 11 sati.

    Seniorke Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac dočekuju u subotu u šestom kolu Druge hrvatske rukometne lige zapad za žene ekipu "Rudara" iz Labina. Utakmica počinje u 13 sati i 30 minuta.

    Nogometaši "Slunja" dočekuju u subotu na svom stadionu u četrnaestom kolu Četvrte nogometne lige Središte momčad "Odre". Utakmica počinje u 14 sati i 30 minuta.

    Odbojkašice "Karlovca" dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u petom kolu Prve hrvatske odbojkaške lige za seniorke ekipu "Kitro Varaždin". Susret počinje u 20 sati.

    Košarkaški klub "Šanac Karlovac" gostuje u subotu u Puli u trećem kolu Druge muške košarkaške lige zapad kod momčadi "Stoje". Susret počinje u 19 sati.

    U nedjelju, 8. studenog igraju se utakmice trinaestog kola Prve županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije. Od 10 sati sastaju se "Ilovac" - "Duga Resa 1929", a od 14 sati "Dobra" Sveti Petar - "Korana", "Vatrogasac" - "Vojnić 95", "Croatia 78" - "Mladost" Rečica i "Zrinski Ozalj" - "Ogulin". U Drugoj županijskoj ligi u nedjelju od 14 sati bit će odigrana u Vojniću zaostala utakmica jedanaestog kola "Petrova gora" - "Vrlovka".

    Kuglačice "Ogulina" gostuju u subotu u Rijeci u sedmom kolu Prve hrvatske kuglačke lige za žene kod ekipe "Rijeke". Susret počinje u 12 sati.

     U subotu se igraju susreti petog kola Prve B hrvatske kuglačke lige jug za muške. Kuglači "Kleka" gostuju od 16 sati u Trilju kod momčadi "Bojovnika". U županijskom derbiju u Slunju se od 17 sati sastaju "Korana" - "Kupa".

    Ovaj vikend igraju se susreti petog kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad za žene. Kuglačice "Karlovca" dočekuju u subotu od 14 sati na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" ekipu "Goranina" iz Delnica. Igračice "Kupe" dočekuju u nedjelju od 17 sati na svojoj kuglani ekipu "Plitvica".

    U subotu i nedjelju igraju se susreti petog kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad za muške. Ogulinski "Obrtnik" gostuje u subotu od 13 sati u Otočcu kod "Velebita 2". "Policajac" iz Ogulina dočekuje u subotu od 17 sati momčad "Karlobaga". Kuglači "Mostanja 1949" dočekuju u subotu od 18 sati na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" ekipu "Mladosti" iz Delnica. Igrači "Rakovice" dočekuju u nedjelju od 16 sati na kuglani hotela "Jezero" momčad "Uljanika" iz Pule. Karlovački "Željezničar" gostuje u nedjelju od 16 sati u Otočcu kod "Vatrogasca". Kuglači "Stare hiže" dočekuju u nedjelju od 17 sati na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" ekipu "Skrada".