Rukometaši "Karlovca" dočekuju u petak momčad "Senja"

Sportski vikend

VIŠE IZ RUBRIKE

    Rukometaši "Karlovca" igraju u petak u Sportskoj dvorani na Rakovcu zaostalu utakmicu prvog kola Prve hrvatske rukometne lige jug s momčadi "Senja". Susret počinje u 19 sati.

    Nogometaši "Karlovca 1919" gostuju u subotu u Zagrebu u trinaestom kolu Treće hrvatske nogometne lige Središte kod momčadi "Maksimira". Utakmica počinje u 14 sati i 30 minuta.

    Nogometaši "Slunja" gostuju u subotu u trinaestom kolu Četvrte nogometne lige Središte u Bedekovčini kod momčadi "Tondacha". Utakmica počinje u 14 sati i 30 minuta. 

    Odbojkašice "Karlovca" gostuju u subotu u Rijeci u četvrtom kolu Prve hrvatske odbojkaške lige za seniorke kod ekipe "Drenove". Susret počinje u 20 sati.

    Košarkaški klub "Šanac Karlovac" dočekuje u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u drugom kolu Druge muške košarkaške lige zapad momčad "Crikvenice". Susret počinje u 16 sati. 

    U subotu se igraju utakmice dvanaestog kola Prve županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije. Od 14 sati i 30 minuta sastaju se "Korana" - "Ogulin", "Mladost" Rečica - "Zrinski Ozalj", "Vojnić 95" - "Croatia 78", "Duga Resa 1929" - "Vatrogasac" i "Dobra" Sveti Petar - "Ilovac". U subotu se igraju se utakmice jedanaestog kola Druge županijske nogometne lige. Od 14 sati i 30 minuta sastaju se "Dobra" Novigrad - "Oštarije", "Mrežnica" - "Cetingrad", "Barilović" - "Kupa", "Draganić" - "Šišljavić" i "Plaški" - "Frankopan". Odgođena je utakmica "Petrova gora" - "Vrlovka" i bit će odigrana u Vojniću 8. studenog od 14 sati.