Dugoreške stolnotenisačice gostuju u Zagrebu kod "TIS-a"

Sportski vikend

VIŠE IZ RUBRIKE

    Stolnotenisačice "Aquaestila" gostuju u subotu u Zagrebu u devetom kolu Superlige za žene kod ekipe "TIS"-a. Susret počinje u 11 sati.

    Odbojkašice "Karlovca" dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u dvanaestom kolu Prve hrvatske odbojkaške lige za seniorke ekipu "Velog Vrha" iz Pule. Susret počinje u 19 sati.

    Košarkaški klub "Šanac Karlovac" dočekuje u subotu u desetom kolu Druge košarkaške muške lige zapad momčad "Crikvenice". Susret počinje u 16 sati.

    Gimnastički klub "Sokol" organizira u subotu u Sokolskom domu tradicionalnu "Gimnastičku akademiju". Predstavit će se sve selekcije kluba. Početak je u 17 sati.

    U subotu i nedjelju igraju se susreti desetog kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad za muške. Karlovački "Željezničar" dočekuje u subotu od 14 sati na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" momčad dugoreške "Stare hiže". Kuglači "Mostanja 1949" dočekuje u subotu od 17 sati i 30 minuta na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" momčad ogulinskog "Policajca". Igrači "Rakovice" igraju u nedjelju od 17 sati na kuglani u Otočcu s ekipom "Karlobaga". Igrači "Kupe" iz Ozlja dočekuju u nedjelju od 17 sati momčad "Mlake" iz Rijeke.

    Inline hokej klub "Karlovac" organizira u nedjelju u svojoj dvorani u bivšoj vojarni u Luščiću "13. Inline hokej klub Karlovac 2019.". Ove godine natjecanje će biti održano u kategorijama U7 i U9. Sudjelovat će slovenske ekipe "Prevoje", "Dinamiti" iz Horjula, "Dolenjske Toplice" i "Pišćanci" iz Postojne te hrvatske ekipe "Srake" iz Samobora i "Karlovac". Po prvi put će na jednom turniru mlađih uzrasta nastupiti ekipa sastavljena samo od djevojčica, bit će to ekipa Inline hokej kluba "Karlovac". Turnir počinje u 11 sati, a završit će u 15 sati. (b.o.)