Home

Sportski vikend

Karlovački košarkaši gostuju u Puli

12.1.2018.

Dvoransko prvenstvo veterana Nogometnog saveza Karlovačke županije bit će održano u subotu od 9 sati do 14 sati i 30 minuta u Sportskoj dvorani na Rakovcu. Pravo nastupa imaju momčadi koje igraju u Ligi veterana, a to su: "Karlovac 1919", "Zrinski Ozalj", "Duga Resa", "Slunj", "Vojnić 95" i "Mostanje". Titulu brane veterani Nogometnog kluba "Slunj". Pobjednik ovog prvenstva imat će pravo nastupa na 16. dvoranskom prvenstvu HNS-a, koje će ove godine biti održano u Rovinju od 16. do 18. veljače.

Nogometni savez Karlovačke županije organizira u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu ženski turnir u malom nogometu, Nastupit će dvije ekipe Ženskog nogometnog kluba "4 rijeke", "Rakovica" i "Kupa" iz Donjeg Mekušja. Turnir počinje u 15 sati.

Košarkaški klub "Šanac Karlovac" gostuju u subotu u Puli u devetom kolu Prve košarkaške muške lige kod momčadi "Pule 1981". U karlovačkom klubu došlo je do smjene trenera prve momčadi. Umjesto Branka Bašovića seniorku ekipu sada vodi Mario Gašparović. Susret počinje u 19 sati.

U subotu se igraju susreti desetog kola Prve B kuglačke lige jug. Kuglači karlovačkog "Željezničara" dočekuju od 14 sati na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" u županijskom derbiju momčad "Kleka" iz Ogulina.

U subotu i nedjelju igraju se susreti dvanaestog kola Druge kuglačke lige zapad za muške. U subotu od 17 sati igraju se tri utakmice. Kuglači "Rakovice" gostuju u Ravnoj Gori kod momčadi "Goranke". Igrači "Korane" dočekuju na kuglani u Slunju ekipu "Kupu" iz Ozlja. Vodeća momčad "Mostanja 1949" gostuje u Puli kod "Uljanika". Kuglači "Karlovca" dočekuju u nedjelju od 14 sati na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" momčad "Obrtnika" iz Ogulina.