Nogometaši "Karlovca 1919" gostuju u Humu na Sutli kod "Straže"

Sportski vikend

VIŠE IZ RUBRIKE

    Nogometaši "Karlovca 1919" gostuju u subotu u Humu na Sutli u petom kolu Četvrte nogometne lige Središte kod momčadi "Straže". Utakmica počinje u 16 sati i 30 minuta.

    Kuglačice "Karlovca" gostuju u subotu u prvom kolu Prve hrvatske kuglačke lige za žene na kuglani "Grmoščica" u Zagrebu kod ekipe "Admirala". Susret počinje u 11 sati i 30 minuta.

    Udruga Specijalne jedinice policije Grom Karlovačke županije, Osnovna škola Banija, Karlovačka građanska garda i Grad Karlovac organiziraju u subotu 2. maraton hrvatskom vitezu Domovinskog rata Miroslavu Perisu, od Karlovca do Sošica. Start maratona bit će u osam sati na prostoru kod Osnovne škole Banija.

    Karate klub "Karlovac 1969" organizira u nedjelju tradicionalni međunarodni karate turnir "16. Karlovac Open". Očekuje se dolazak više od 350 natjecatelja iz svih gradova lijepe naše i ponekog kluba iz susjednih država. Domaćini su i ove godine pripremili medalje i unikatne pehare za sve osvajače odličja. Pripremljeni su pehari za tri najuspješnija kluba i drugi prigodni pokloni za sve natjecatelje. Turnir počinje u 10 sati kada su na redu kate, a karlovačke će boje braniti 30-tak natjecatelja od kojih će svi nastupiti u borbama koje počinju oko 11 sati.

    U nedjelju se igraju susreti petog kola Prve županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije. Od 17 sati sastaju se "Vatrogasac" - "Dobra" Sveti Petar, "Zrinski Ozalj" - "Vojnić 95", "Ogulin" - "Slunj", "Duga Resa 1929" - "Ilovac" i "Croatia 78" - "Korana". U subotu i nedjelju igraju susreti četvrtog kola Druge županijske nogometne lige. U subotu od 17 sati sastaju se "Vrlovka" - "Mrežnica", u nedjelju od 13 sati "Cetingrad" - "Šišljavić", a u nedjelju od 17 sati "Oštarije" - "Frankopan", "Krnjak" - "Petrova gora", "Dobra" Novigrad - "Kupa" i "Mladost" Rečica - "Barilović". Slobodna je momčad "Draganića". (b.o.)