Home

Još četiri projekcije u sklopu Riječnog kina uz Karlovačko u Karlovačkoj županiji

Projekcije filmova još na četiri lokacije

7.8.2018.

U proteklu subotu uspješno je održana jedina prošlotjedna projekcija Riječnog kina uz Kalrovačko, i to u Orljakovu u Kamanju. Nasred otočića na kupalištu Petrinski kut, gledatelji su uživali u pustolovinama ekipe u filmu Jumanji: Welcome to the Jungle te glazbenom programu benda Lazy Fogs.

Ukoliko vrijeme dopusti, u tijeku je posljednji tjedan Riječnog kina uz Karlovačko za 2018. godinu, a program očekuju četiri lokacije diljem Karlovačke županije. Radi se o tri projekcije odgođene zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, u Bariloviću, Ogulinu i Lasinji te o projekciji koju Kinoklub Karlovac organizira po prvi put, kod Spomenika na Petrovoj gori.

Večeras, 7. kolovoza Riječno kino uz Karlovačko seli u Stari grad Barilović, gdje u 21 sat i 30 minuta počinje projekcija romantične komedije Počinjem ponovno s Reese Witherspoon kao Alice, rastavljenom ženom čiji ljubavni život nipošto nije završio. Sutra, 8. kolovoza u čak trećem pokušaju zbog nepovoljnog vremena, ogulinsko dvorište Frankopanskog kaštela  postat će filmski centar grada. Posjetitelje očekuje prilika za osvajanje nagrade na kvizu preko mobitela, koji će biti u 21 sat. Nakon njega, uslijedit će projekcija napetog akcijskog filma Putnik s Liamom Neesonom u glavnoj ulozi. U četvrtak, 9. kolovoza u Lasinji, na kupalištu Pod pećinom u 21 sat započet će kviz, nakon čega će uslijediti projekcija komedije Odjednom tata o čovjeku kojem nekadašnja djevojka ostavi dijete tvrdeći da je njegovo. U nedjelju 12. kolovoza u 21 sat Kinoklub Karlovac na platou ispod spomenika na Petrovoj gori organizira filmski program, a na programu je nagrađivani dokumentarac Nostalgija za svjetlom. Prije projekcije, od 19 sati i 30 minuta bit će i tematsko predavanje o samoj lokaciji na Petrovoj gori i spomeniku. Nakon projekcije, Astronomsko društvo Beskraj organizira "Planetarij na otvorenom", identificiranje zviježđa, objekata na noćnom nebu, s naglaskom na zviježđe Perzeja i meteore.