Home

Direktori dvije gradske tvrtke posjetili Muzej Udruge vitezova svetog Jurja

Gosti sa zanimanjem razgledali muzej

16.5.2018.

Direktor tvrtke Mladost Tihomir Jarnjević i direktor Hrvatskog radio Karlovca Matija Perković posjetili su Muzej Udruge vitezova svetog Jurja, kojeg vodi Ljubomir Jurković Deda. Ljubomir Jurković Deda redovno trenira na vježbalištu na starom atletskom stadionu na Foginovom kupalištu, pa je pohvalio direktora Jarnjevića zbog uređenja tog prostora.

-Svaki dan sam na vježbalištu i tamo se zaista ugodno osjećam. Zahvaljujem bivšem i sadašnjem gradonačelniku Damiru Jeliću i Damiru Mandiću zbog brige o rekreaciji građana. Tvrtka Mladost zaista je lijepo uredila taj prostor. Što se tiče snimanja filmova, dobio sam poziv za sudjelovanje u filmu "A šta da se radi", koji govori o propasti tvrtke "Gredelj". To će biti moj četrnaesti film. Redatelj filma je Goran Dević, koji je o meni napravio dokumentarac "Film veći od života", rekao je Jurković.

Gosti su razgledali muzej, a domaćin im je ispričao priču o sebi, filmovima i tetovažama, koje ima na sebi. Na kraju susreta gosti i domaćin izmijenili su poklone.