Home

Od pet kandidata, tri zadovoljavaju uvjete natječaja za direktora Turističkog ureda

Turističko vijeće održalo sjednicu na kojoj su otvorene prijave

12.1.2018.

Na natječaj za direktora Turističkog ureda Turističke zajednice grada Karlovca prijavilo se pet kandidata. Turističko vijeće danas je održalo sjednicu na kojoj su otvorene prijave i dogovoren daljnji postupak. Sjednicu je vodio predsjednik Turističkog vijeća gradonačelnik Damir Mandić, koji je nakon sastanka održao konferenciju za novinare.

-Turističko  vijeće je na sjednici otvorilo prijave zaprimljene na natječaju za direktora Turističkog ureda Turističke zajednice grada Karlovca. Imali smo pet prijava, a tri kandidata zadovoljavaju uvjete. Turističko vijeće donijelo je odluku da će 22. siječnja biti odrađena pisana provjera, pismeno testiranje, za ova tri kandidata. Kandidati će 24. siječnja imati priliku pred Turističkim vijećem prezentirati svoje programe. Članovi Turističkog vijeća imat će priliku otvoreno razgovarati s kandidatima. Ja vjerujem da bi mogli u sljedećih desetak dana imati novog direktora ili direktoricu Turističkog ureda, kazao je gradonačelnik Mandić.

Na upit novinara o identitetu kandidata, gradonačelnik Mandić je rekao da je na Turističkom vijeću dogovoreno da se za sada ne otkriva tko se prijavio na natječaj i tko je ostao u igri.

-Ja vam imena ne mogu reći, zbog tih ljudi koji su se javili, jer su neki od njih zaposleni. Mogu reći da su zastupljena oba spola. Od pet kandidata koji su se javili, tri su muškarca i dvije žene, među tri koja idu dalje dva su muškarca i jedna žena, rekao je gradonačelnik Mandić.