Home

U prometnoj nesreći dvije osobe teško ozlijeđene

Provaljeno u vikend kuću

16.5.2018.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je šest kaznenih djela, dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira u Ozlju i četiri prometne nesreće od kojih je jedna s teško ozlijeđenim osobama i tri s materijalnom štetom. Policijska službenica za odnose s javnošću Senka Staroveški izdvojila je sljedeće.

U razdoblju od 13. do 15. svibnja na širem području grada Karlovca nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću, vlasništvo 59-godišnjakinje te otuđio odjevne predmete i prehrambene proizvode u vrijednosti više stotina kuna.

U razdoblju od 15. travnja do 15. svibnja iz šume na području Josipdola nepoznati počinitelj posjekao je i otuđio 27 stabala jele, vlasništvo trgovačkog društva u vrijednosti većoj od 39.000 kuna.

Jučer u 1.15 sati na državnoj cesti D-1 u naselju Jelaši dogodila se prometna nesreća. Motociklom karlovačkih registarskih oznaka prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 1,31 g/kg upravljao je 22-godišnjak. Zbog neprimjerene brzine i nedovoljnog iskustva motociklom je sletio van kolnika te udario u betonski mostić i željeznu ogradu. Tom prilikom vozač i 25-godišnja putnica, koja je također bila pod utjecajem alkohola od 1,25 g/kg, nisu koristili zaštitnu kacigu te su teško ozlijeđeni. Protiv 22-godišnjeg vozača bit će proslijeđena kaznena prijava.