Home

Trojica vozača isključena iz prometa zbog alkohola

Rekorder zatečen na području Ozlja, napuhao 3,13 promila

10.8.2018.

Trojica vozača isključena su jučer iz prometa jer su previše zavirili u čašicu.  Na području Ozlja u poslijepodnevnim satima policijski službenici su u prometu zatekli 57-godišnjeg vozača koji je pod utjecajem alkohola od 3,13 g/kg upravljao osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka. Ujedno, nešto iza ponoći u Dugoj Resi pod utjecajem alkohola od 2,17 g/kg osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljao je 67-godišnji vozač, a na autocesti A-1 kod čvora Karlovac u ranim jutarnjim satima osobnim automobilom riječkih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 2,26 g/kg upravljao je 38-godišnjak.

Od tri kaznena djela zabilježena tijekom jučerašnjeg dana u Policijskoj upravi karlovačkoj izdvojili su dva, a radi se o provali u obiteljsku kuću u karlovačkoj četvrti Gaza, vlasništvo 67-godišnjaka. Ukraden je LCD televizor, metalna kasu i drugo. Materijalna šteta veća je od 1.000 kuna.

Turisti su ostali bez novca na odmorištu na autocesti A1 u Draganiću, koji im je ukraden iz kampera. Kamper je vlasništvo 32-godišnjaka iz Slovačke.

Uz kaznena djela policija je zabilježila četiri prekršaja narušavanja javnog reda i mira, u Karlovcu, Ozlju i Dugoj Resi te četiri  prometne nesreće od kojih su dvije s lakše ozlijeđenim osobama i dvije  s materijalnom štetom.