Home

Provaljeno u skladište na području Donjeg Pokupja

Krađa u Gradskoj četvrti Banija

7.8.2018.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je šest   kaznenih djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira u Dugoj Resi i dvije  prometne nesreće s materijalnom štetom. Policijska službenica za odnose s javnošću Senka Staroveški izdvojila je sljedeće.

U razdoblju od 4. do 6. kolovoza nepoznati počinitelj provalio je u škrinju, vlasništvo dioničkog društva iz Zagreba te otuđio veću količinu raznih sladoleda. Materijalna šteta veća je od 3000 kuna.

U razdoblju od 4. do 6. kolovoza nepoznati počinitelj provalio je u ograđeni prostor skladišta trgovačkog društva i kontejnere iz kojih je otuđio produžne električne kablove, potopnu pumpu i vibracione igle za sabijanje betona. Materijalna šteta veća je od 17.000 kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 57-godišnjaka da mu je u poslijepodnevnim satima nepoznati počinitelj u gradskoj četvrti Banija u Karlovcu s drveta otuđio prsluk i ruksak u kojem su se nalazili mobitel, novčanik s novcem, osobni dokumenti i drugo. Materijalna šteta veća je od 1000 kuna.